Total Pageviews

Friday, 21 June 2013

SAHABAT

Assalamualaikum ..

Unifield International CollegePertama sekali , sya nak ucapkan terima kasih kepada sesiapa yang sudi menjadi kawan , rakan dan sahabat kepada sya :)

SELAMAT HARI SAHABAT !

Terima kasih kepada Aiman sebab hantar mesej Hari Sahabat :) Terima kasih atas kata-kata nasihat dan motivasi yang diberikan .. Semoga hubungan persahabatan sedekad lamanya ini kekal hingga ke Syurga . Fatin Mazlan , terima kasih sebab call sya , jaga diri ya sahabat :) Aina , maaf jika sya terlambat balas mesej Aina .. Atrah , terima kasih sebab selalu mesej bertanyakan khabar sya :) Semoga berjaya di sana ya !  Azizul , terima kasih atas kata-kata semangat yang diberikan daripada sekolah sehinggalah sekarang . Semoga kita sama-sama berjaya di UTM . Ameen ..

Kepada yang lain-lain , sya sayang semua kawan-kawan sya . Kepada rakan-rakan DDPW , salam perkenalan :) Seronok rasanya dapat kenal kalian ..

Kepada rakan bilik saya , Nadia .. Seronok dapat rakan sebilik macam awak :) Terima kasih sebab saling kejut-mengejutkan antara satu sama lain ..

Kyra dan Zati , seronok lihat gelagat awak berdua . hehe  .. Terima kasih sebab ketuk pintu dan ajak keluar makan bersama :) Terima kasih kerana menjadi perunding imej . haha
Kepada rakan-rakan di sekolah rendah , sekolah agama , sekolah menengah , UIC dan UTM .. Semoga hubungan persahabatan yang telah kita semai ini akan kekal utuh ..

"Ya Allah , aku bermohon pada-Mu .. Aku bermohon supaya kau tempatkanlah rakan-rakanku yang masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia di Syurga-Mu yang tertinggi.Kau permudahkanlah segala urusan kami di dunia dan di akhirat .. Ameen ."

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih atas kritikan yang diberi :) InsyaAllah , saya akan perbaikinya ..